Wendy van Dijk, Hart in Aktie

Veronica Superguide logo
Wendy van Dijk, Hart in Aktie

Wendy van Dijk's kijkcijfers bijna even hoog als Eva Jinek!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Wendy's nieuwe coronaversie van Hart in Aktie doet het zeer goed bij de kijkers! De aflevering van gisteravond had 688.000 kijkers. Dat is niet veel minder dan RTL concurrent Eva Jinek met haar talkshow. Deze scoorde 768.000 kijkers. 

Hart in Aktie

Wendy's populaire programma van vroeger is terug met speciale corona-gerelateerde afleveringen. De presentatrice rijdt met haar rode busje door heel Nederland en gaat langs bij initiatieven die zijn opgezet door Nederlanders voor Nederlanders. Het was blijkbaar een briljant idee om het programma weer leven in te blazen want de kijkcijfers liegen er niet om! 

Wendy van Dijk's kijkcijfers bijna even hoog als Eva Jinek!

Weg kijkcijfer-dip 

‘Sinds Wendy’s verhuizing naar Talpa heeft ze weinig succes gehad. Haar recente programma’s, zoals Flirty Dancing en Wie het laatst lacht werden niet goed ontvangen door de kijkers en ze worstelt ook nog eens met een pittig imagoprobleem. Met de kijkcijfers van gisteren lijkt daar nu eindelijk verandering in te komen. Wendy heeft weer een hit te pakken en zit zelfs late night koningin Eva Jinek op de hielen!

Emotionele aflevering

Hart van Aktie zit als vanouds vol met emotionele momenten, in de aflevering van gisteren ging Wendy op bezoek bij de 24-jarige Melissa, zij is ongeneeslijk ziek en wil graag gaan vloggen om leeftijdsgenoten te inspireren. Wendy gaf haar een camera om dit te kunnen doen.

Lees verder