• B&B vol Liefde

B&B Vol Liefde-deelnemer Pascal binnenkort wéér op tv

Pascal in B&B Vol Liefde

Pascal uit seizoen 1 van B&B Vol Liefde had in Italië weinig geluk met Debbie, toch heeft hij met zijn deelname, een andere passie ontdekt: televisie. Na figurantenrollen in Oogappels, Rampvlucht en Hockeyvaders zien we Pascal in december opnieuw op ons beeldscherm.   

Ongemakkelijk

We kennen Pascal uit het eerste seizoen van B&B Vol Liefde, waar hij in Italië probeerde het hart van Debbie te veroveren. Dit leverde, naast fantastische, hoogst ongemakkelijke televisie, voor Pascal weinig vruchtbaars op. Ondanks dat hij zijn kansen zelf hoog inschatte, zag Debbie het niet zitten met hem.  Zij koos voor zichzelf en Pascal koos voor een leven in de showbizz.

Ruben Nicolai

Waar hij eerder dus al figurantenrollen vervulde, verschijnt hij nu voor het eerst in een studioprogramma. Via zijn Instagram maakte Pascal bekend dat hij 3 december te zien zal zijn in Ruben Nicolais The Big Show op RTL 4. De precieze invulling van zijn rol is nog niet bekend, wel laat hij weten dat hij zich in een Super Mario-pak zal moeten hijsen. 

Verliefd

Ook op relatievlak gaat het Pascal inmiddels voor de wind. Hij is verliefd en woont zelfs al samen. Het leuke is dat zijn vriendin, net als hijzelf, ook dol op op het medium televisie. Je zou haar, Milou Hesselink, kunnen kennen uit het uit het achtste seizoen van The Voice of Holland.