Jonas Brothers

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jonas Brothers
Superhelden

Welk lid van de Jonas Brothers werd op één haar na Spider-Man?

|
|

Laatste update:

Het scheelde maar weinig of niet Andrew Garfield maar een van de drie Jonas Brothers had de hoofdrol gekregen in The Amazing Spider-Man-film uit 2012. In de podcast Just for Variety onthult Joe, de oudste van de drie, dat hij een grote kanshebber was voor de rol van Spider-Man

De aangewezen persoon

De muzikant had zichzelf dolgraag in het beroemde rood-blauwe pak gehesen. “Ik was zo, zo enthousiast”, laat Joe weten. Hij vond de auditie periode spannend, het was ‘iets groots’ voor hem. Toch kon hij zich erbij neerleggen dat Andrew Garfield er met de rol vandoor ging. “Hij was overduidelijk de aangewezen persoon”, besluit Joe.  

Game of Thrones

Ondanks dat we Joe vooral kennen als muzikant, heeft hij ook in eerdere films geacteerd. Zo speelde hij in Camp Rock toen hij auditie deed voor de rol van Spider-Man. Hij zegt veel aan zijn vrouw, Sophie Turner, te hebben gehad in die periode. Zij brak met haar rol in Game of Thrones wereldwijd door. “Ze is mijn grootste criticus”, aldus Joe. 

Juni 2024

Inmiddels is niet Andrew Garfield, maar Tom Holland dé Spider-Man van het moment. Toch ziet Andrew een comeback wel zitten na zijn cameo in Spider-Man: No Way Home. De precieze releasedate van de vierde Spider-Man film met Tom Holland in de hoofdrol is nog niet bekend, maar men verwacht ergens in juni 2024. 

Lees verder