Weer twee stoere nieuwe namen voor cast van Top Gun: Maverick

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Weer twee stoere nieuwe namen voor cast van Top Gun: Maverick

Weer twee stoere nieuwe namen voor cast van Top Gun: Maverick

|
|

Laatste update:

De cast van Top Gun: Maverick is weer een paar klinkende namen rijker. Mad Men-acteur Jon Hamm en Westworld-acteur Ed Harris hebben zich bij de cast van het langverwachte vervolg op Top Gun gevoegd. Ook Lewis Pullman, de zoon van de van Independence Day bekende acteur Bill Pullman zal in de film te zien zijn.

Top Cast voor Top Gun

Tom Cruise heeft de afgelopen maanden een topcast om zich heen verzameld voor deze blockbuster. Val Kilmer keert terug als Mavericks rivaal Iceman, en Miles Teller speelt de zoon van Mavericks goede vriend Goose, die in de eerste Top Gun het loodje legde. Ook Jennifer Connelly heeft een grote rol te pakken.

Harvard en Yale?

De namen van de personages zijn nu ook uitgelekt. De eerste Top Gun gaf ons personages met heerlijke over the top-namen als Viper, Jester, Cougar, Wolfman en Sundown. Het vervolg lijkt deze traditie in stand te houden met nieuwe aanwinsten als Phoenix, Slayer, Payback, Fanboy, Warlock, Cyclone, Viking, Coyote, Lardo, Bob en een tweeling die Harvard en Yale gaat heten.

Veel is er nog niet bekend over deze personages, maar Phoenix belooft een stoere en eigenwijze Latina te worden dus de agent van Michelle Rodriguez weet wat hem te doen te staat. Fanboy wordt een soort wandelende encyclopedie, dus als Jim Parsons uit Big Bang Theory ooit nog in een actiefilm wil spelen kan hij maar beter snel in de telefoon klimmen. Lardo wordt een gezellig dikkerdje dus als Jonah Hill in een cockpit past dan maakt hij goede kans.

Top Gun: Maverick zal vanaf 11 juli volgend jaar overal te zien zijn.

Lees verder