Weer nieuwe beelden Black Panther te bewonderen

Veronica Superguide logo
Weer nieuwe beelden Black Panther te bewonderen

Weer nieuwe beelden Black Panther te bewonderen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Over een maand gaat de langverwachte Black Panther eindelijk los in de bioscoop. Gelukkig is er als zoethoudertje weer een nieuwe commercial verschenen, met daarin niet alleen nieuw beeld, maar voor de fans van Kendrick Lamar is er ook goed nieuws: er zijn enkele stukjes van een gloednieuw nummer te horen!

Strijd

In Black Panther keert prins T’Challa (Chadwick Boseman uit Gods of Egypt) na de dood van zijn vader terug naar Wakanda om de troon op te eisen. Daar wordt hij echter geconfronteerd met een oude vijand. Als zijn alter ego Black Panther gaat de kroonprins de strijd om het koninkrijk aan. Black Panther belooft een stijlvolle superheldenfilm te worden, die er dankzij de combinatie van gelikte sciencefiction-technologie en traditionele Afrikaanse kostuums en decors ook nog eens bijzonder spectaculair uitziet. De regie is in handen van Ryan Coogler.

Civil War

Black Panther is de achttiende film van het zogenaamde Marvel Cinematic Universe, met Chadwick Boseman as T'Challa/Black Panther in de hoofdrol. Hij was in Captain America: Civil War voor het eerst te zien in die rol.

Black Panther draait vanaf 14 februari in de bioscopen.

Lees verder