Weer een Vampire Diaries-ster aangekondigd voor Legacies

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Weer een Vampire Diaries-ster aangekondigd voor Legacies

Weer een Vampire Diaries-ster aangekondigd voor Legacies

|
|

Laatste update:

Fans van the Vampire Diaries sprongen eerder dit jaar een gat in de lucht toen bekend werd dat de stopgezette serie een nieuwe spin-off genaamd Legacies zou krijgen. We hadden natuurlijk al The Originals, maar die houdt er deze zomer mee op. Nu blijkt dat we in Legacies wat oude bekenden zullen zien. En hele knappe bekenden ook.

School voor weerwolven en vampiers

Legacies speelt zich af op de Salvatore Boarding School for the Young & Gifted, wat natuurlijk ontzettend afgekeken is van Professor Xavier's School for Gifted Youngsters uit de X-men, doch dit terzijde. De serie draait vooral om Hope Mikaelson (Danielle Rose Russel), die we nog kennen uit The Originals. Zij is een dochter van vampier Klaus Mikaelson en weerwolf Hayley, die óók nog een beetje heks in zich heeft. Ze is ontzettend krachtig, maar haar krachten zijn erg gevaarlijk en instabiel. Een jonge studente met enorm gevaarlijke moeilijk te bedwingen krachten is dan weer ontzettend afgekeken van Jean Grey/Dark Phoenix uit de X-Men, doch dit terzijde.

Matt Davis speelt in Legacies opnieuw de rol van Alaric Saltzman. Deze vampierenjager is zeg maar de professor Xavier van de Salvatore Boarding School for the Young & Gifted. Nu is bekend dat Saltzman ook hulp gaat krijgen van Jeremy Gilbert (Steven R. McQueen) met het trainen van de jonge studenten. In de allerlaatste aflevering van the Vampire Diaries was al te zien dat de gespierde Gilbert mee hielp met het opzetten van de school voor jonge vampieren en weerwolven en aanverwant bovennatuurlijk gespuis. McQueen zal in elk geval in de derde aflevering opduiken.

Weer een Vampire Diaries-ster aangekondigd voor Legacies

Op zijn Instagram plaatste de acteur ook een foto van een groepsdiner waar ook producente Julie Plec, Matt Davis, Michael Trevino (Tyler Lockwood uit the Vampire Diaries) en Zach Roerig (Matt Donovan uit the Vampire Diaries) aanwezig waren. Zullen we die laatste twee dan ook nog terugzien? 

Legacies begint eind oktober bij The CW - als de zender in de tussentijd tenminste niet door Marvel of Fox aangeklaagd wordt voor plagiaat, want wat lijkt het allemaal heel erg veel op de X-Men.

Lees verder