Nikolas Coster-Waldau Jaime Lannister Game of Thrones.jpg

Veronica Superguide logo
Nikolas Coster-Waldau Jaime Lannister Game of Thrones.jpg

Weer een Game of Thrones-acteur die vindt dat de fans niet zo moeten zeuren

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vlak na de zwaar beladen slotaflevering van Game of Thrones lieten meerdere castleden al weten dat ze de kritiek van de fans maar respectloze onzin vinden. De enige die tot nu toe tussen neus en lippen door heeft laten schemeren dat het echt wel beter had gekund is Lena Headey, die Cersei Lannister speelt. Nu heeft ook Nikolas Coster-Waldau, die in de serie haar broer en minnaar Jaime speelt, zijn mening gegeven. Waar Jaime vaak slaafs met zijn zus meeging heeft Nikolaj nu een hele andere mening, die meer met die van de rest van de cast overeenkomt.

“Het is gewoon onnozel om zoiets te denken”

Bij een vraag en antwoord-sessie op een conventie in het Amerikaanse Nashville liet de Scandinavische acteur afgelopen weekend weten wat hij van alle kritiek vond: “Dat er iemand zou denken dat de makers van de show niet het meest gepassioneerd en toegewijd van iedereen zouden zijn, en dat zij niet de afgelopen tien jaar bezig zouden zijn geweest met hoe het zou eindigen, dat is gewoon onnozel”. Weet je wat wij pas onnozel vonden? De laatste twee afleveringen van Game of Thrones.

Bloed, zweet en tranen

De Deen onderstreept nog maar eens hoeveel bloed, zweet en tranen er bij het maken van het laatste seizoen kwam kijken: “Net zoals alle duizenden personen die werkten aan Game of Thrones hebben de makers zich helemaal kapotgewerkt om met het best mogelijke einde voor de serie te komen. We hebben zo hard gewerkt”.

Nu de serie afgelopen is gaat de Deense acteur eerst aan de slag met enkele films in eigen land. Ben je benieuwd waar de rest van de cast de komende tijd mee bezig is? Dat kun je hier zien.

Lees verder