Rob Geus

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rob Geus

Weer drie nieuwe namen voor Expeditie Robinson 2019

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

En opnieuw hebben we de namen van een drietal nieuwe kandidaten voor Expeditie Robinson 2019. De meest in het oog springende is presentator Rob Geus, onder meer bekend van De Smaakpolitie. Daarnaast doen ook zangeres Shary-An Nivilac, bekend van The Voice, en catwalkcoach Mariana Verkerk, bekend van Holland's Next Top Model, mee aan de 20e editie die 1 september van start gaat.

Voor de vierde keer gevraagd

Het was de vierde keer dat Rob Geus voor het survivalprogramma gevraagd werd, en nu had hij voor het eerst tijd om mee te doen. De presentator en kok is immers niet langer actief bij SBS, dat hem in februari na 18 jaar trouwe dienst de laan uitstuurde. En dus staat niets hem in de weg om nu bij RTL aan de slag te gaan. Op zijn Instagram-account onthult Rob zijn eerste actiefoto als kandidaat van Expeditie Robinson.

Ook Shary-An maakt via Instagram bekend dat zij dit seizoen van de partij zal zijn. Eerder deze week werd al bekend dat ook 3FM-dj Frank van der Lende, RTL-nieuwsverslaggever Jaap van Deurzen, YouTuber en zangtalent Dionne Slagter aka OnneDi, Dolly Dot Anita Heilker en Youtuber Kalvijn de uitdaging aangaan. Over drie weken is het zover!

Lees verder