The Rookie

Veronica Superguide logo
The Rookie

Weekendtip: The Rookie

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Fans van politieseries, maak deze zaterdagavond vrij want dan zendt Net 5 de eerste 2 afleveringen van The Rookie uit! Ster van de show is Castle-acteur Nathan Fillion, die besluit politieagent te worden. Leuk natuurlijk alleen… hij is 45 jaar en daardoor in één klap de oudste ‘rookie’ van het korps!

45-jarig groentje

Zal je net zien: ben je effe naar de bank om wat zaken te regelen, vindt er een gewapende overval plaats. Het overkomt de dorpse aannemer John Nolan (Nathan Fillion). Hij staart de dood in de ogen maar wordt gelukkig gered door de plaatselijke politie. John is zo onder de indruk dat hij besluit zijn leven om te gooien en een popo te worden.

Midlife crisis

De meeste mannen kopen een sportauto als ze een midlife crisis krijgen. Niet John Nolan die gewoon het gevaar aangaat met zijn jonge mede-agenten. Of schuilt er toch een diepe depressie achter Nolans nieuwe ambities. Die vragen verkent The Rookie en de charismatische Nathan Fillion zorgt vanaf aflevering 1 voor een lach en een traan.

Je kan The Rookie vanaf 3 augustus iedere zaterdag op Net5 kijken. De eerste aflevering start deze zaterdag om 20:30 uur en aflevering 2 volgt meteen daarna. Wil je meer augustus tv-tips zien? Bekijk hier ons hele overzicht. En we hebben ook een Netflix augustus-overzicht voor als je liever een serie streamt.

Lees verder