The Good Place seizoen 4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Good Place seizoen 4

Weekendtip: The Good Place seizoen 4

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Vanaf vrijdag 27 september start het vierde en laatste seizoen van The Good Place op Netflix. De komedieserie met Kristen Bell en Ted Danson wordt geroemd om z’n hilarische situaties, maar ook de filosofische ideeën die het supertoegankelijk overbrengt. Want wat maakt een mens nou precies goed? We hebben trouwens ook hier het Netflix releases overzicht voor oktober

Van de hemel naar de hel

Kristen Bell speelt Eleanor, een van de gemeenste, meest egoïstische mensen op aarde. Door bizarre omstandigheden belandt ze alsnog in de hemel, waar ze bevriend raakt met Tahani, Jason, Janet en zelfs verliefd raakt op Chidi. De afgelopen 3 seizoenen haalden ze niet alleen de woede van engel Ted Danson op de hals maar slopen ze ook binnen in de onderwereld waar ze zelfs te erg waren voor medewerkers van de hel!

Wat maakt een mens goed?

In het laatste seizoen van The Good Place staan Eleanor en de rest voor de ultieme proef. Ze hebben geleerd hoe moeilijk het is om een goed mens te zijn, maar kunnen ze dat nu ook leren aan andere slechte mensen en hen ‘helpen’ de hemel in te komen? Het belooft weer forking hilarisch te worden.

Alle seizoenen van The Good Place staan nu op Netflix en je kan wekelijks een nieuwe aflevering verwachten. Zoek je een andere sitcom? Deze 10 Netflix comedyseries moet je gezien hebben!

Lees verder