Floor Jansen in De Beste Zangers

Veronica Superguide logo
Floor Jansen in De Beste Zangers

Weekendtip: De Beste Zangers

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

De Beste Zangers start zaterdagavond 8 september om 20:25 uur weer met een nieuwe aflevering. Dit keer mag Floor Jansen uitkiezen welke muziek de andere deelnemers gaan coveren. Dat belooft vuurwerk want Floor is leadzanger van de metalband Nightwish, dus er moeten heel wat zangers uit hun comfortzone stappen!

Zingen op Ibiza

In De Beste Zangers doet een groep Nederlandse zangers elkaars muziek coveren. Iedere week staat er iemands oeuvre centraal en die persoon speelt gelijk ook de eenmansjury. Presentator Jan Smit nam de hele groep mee naar Ibiza en door de zwoele zomersetting heeft De Beste Zangers een lekker ontspannen sfeer.

Floor Jansen is zelf ook een fenomenale zangeres en stal in de vorige aflevering al de show met haar cover. Ook waren kijkers diep onder de indruk van haar cover van Mama van Samantha Steenwijk.

De Beste Zangers wordt zaterdagavond om 20:25 uur uitgezonden op NPO1. Heb je de aflevering gemist? Je kan alle afleveringen van De Beste Zangers terugkijken op NPO Start. Floor Jansen is niet de enige zanger in het programma die heel Nederland bewoog. Henk Poort liet de tranen bijvoorbeeld vloeien met zijn prachtige cover van Noelia.

Lees verder