Martine van Os

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martine van Os

We Zijn Er Bijna met Martine van Os in augustus terug op tv

|
|

Laatste update:

Goed nieuws voor We Zijn Er Bijna-fans! Het programma keert in augustus terug op de buis. 24 gepensioneerde echtparen trekken met hun caravans en campers door Spanje. Natuurlijk reist Martine van Os weer met ze mee.

Nieuwe reisleiders

Dit jaar begint de groep aan de Costa Verde, in het noorden van Spanje. Uiteindelijk eindigt de groepsreis vlakbij Tarragona, aan de Middellandse Zee. De reisleiders van dit jaar zijn Ger en Evelyne, meldt Omroep Max. “We vinden het ontzettend leuk. De winterperiode zijn we er al druk mee om ons te verdiepen in de route en alles wat we tegenkomen tijdens de reis”, zegt het echtpaar over de reis.

Weer mee op reis

Voor Martine van Os is het de elfde keer dat ze meereist met een groep kampeerders. “Elk jaar kom ik op de prachtigste plekken. Maar het meest verrast ben ik toch altijd door de deelnemers. Ik vind het mooi en bijzonder om te zien dat zo’n bonte verzameling Nederlanders met zulke totaal verschillende achtergronden tijdens deze reizen hun lief en leed met elkaar deelt.”

Pindakaas

Vorig jaar bleef We Zijn Er Bijna vanwege de coronacrisis op Hollandse bodem. Onder meer Volendam en Radio Kootwijk stonden op het programma. Ook mochten de senioren vlaaien bakken in Maastricht en gaf Lou een hele handige pindakaas-tip.

We Zijn Er Bijna is vanaf 16 augustus elke dinsdag te zien om 21:20 uur op NPO 1.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast-apps.

Lees verder