Waylon zingt compleet Live Aid-concert Queen bij DWDD

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Waylon zingt compleet Live Aid-concert Queen bij DWDD

Waylon zingt compleet Live Aid-concert Queen bij DWDD

|
|

Laatste update:

Het spetterende optreden van Queen op Live Aid vormde de climax van Bohemian Rhapsody. Vanavond doet Waylon het nog eens dunnetjes over in de studio van DWDD!

Legendarisch

Dankzij het megasucces van de kaskraker Bohemian Rhapsody staat Queen weer helemaal in de belangstelling. Vanavond doet De Wereld Draait Door ook een duit in het zakje. En hoe! Niemand minder dan Waylon zal alle nummers die de legendarische rockband op Live Aid zong live in de studio ten gehore brengen. Dat werd vanmiddag bekendgemaakt via de website van DWDD.

Setlist

Normaal moeten artiesten genoegen nemen met één minuutje, maar de The Voice of Holland-coach mag samen ruim twintig minuten lang zijn ding doen. Uiteraard wordt hij daarbij ondersteund door zijn vaste band. Op de setlist staan onder meer Queen-hits als ‘We are the Champions’, ‘Radio Ga Ga’ en, hoe kan ook anders, 'Bohemian Rhapsody'. Geen fan van Waylon? Ook geen probleem. Dan kun je volgende maand altijd nog aanschuiven bij een van de sing-alongvoorstellingen van Bohemian Rhapsody!

De Wereld Draait Door is vanavond om 19.00 uur te zien op NPO 1.

Lees verder