Waylon reageert op ‘gestrooi met tienen’ in TVOH

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Waylon reageert op ‘gestrooi met tienen’ in TVOH

Waylon reageert op ‘gestrooi met tienen’ in TVOH

|
|

Laatste update:

Zanger en The Voice of Holland-coach Waylon is het zat. Na een bewogen avond in The Voice of Holland, waarbij de kijkers hun frustraties uitten over de grote hoeveelheid gegeven tienen, spreekt hij zich op zijn beurt uit.

Het regent tienen

De kijkers van The Voice of Holland irriteerden zich afgelopen vrijdag aan de gulle punten van de coaches. Vooral Waylon kreeg ervan langs toen hij een 10 gaf aan kandidaat Romy, die volgens de kijkers dit niet verdiende. De reacties op Twitter waren niet mis.

Coach heeft gesproken

Dit schoot bij Waylon in het verkeerde keelgat. Op Facebook postte hij een uitgebreide toelichting over zijn puntenaantal voor Romy, maar vooral roept hij het publiek op om ‘lief voor elkaar te zijn’.

Waylon schreef: “Dus "lieve" mensen op social media, wees eens fatsoenlijk en motiveer de mensen die je alleen maar een fijne avond willen bezorgen door hun kloten voor het blok te zetten... Petje af voor al die volwassen mensen die het dan wederom nodig vinden om de meest achterlijke dingen te roepen. Geef je landje en de mensen daarin de ruimte om te groeien en motiveer…” Lees hieronder het volledige bericht.

Tegenreacties

Maar ook dit roept (uiteraard) wéér reacties op. “Waylon, je hoeft je beslissing en keuze niet te verdedigen! Je bent geweldig!” schrijft iemand op Facebook. Maar ook “...vaak zeg je de juiste dingen, maar deze keer vind ik dat je de plank volledig misslaat.”

Vrijdag om 20:30 gaat The Voice verder met de derde liveshow op RTL 4.

Lees verder