Waylon maakt songfestivalnummer vanavond bekend in DWDD

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Waylon maakt songfestivalnummer vanavond bekend in DWDD

Waylon maakt songfestivalnummer vanavond bekend in DWDD

|
|

Laatste update:

Met welk nummer gaat Waylon naar het Eurovisie Songfestival? Wordt het Back Together, Outlaw in Em, Thanks But No Thanks, The World Can Wait of That’s How She Goes? De zanger maakt het vanavond in De Wereld Draait Door bekend.

Take your pick...

Waylon bracht de afgelopen vijf werkdagen steeds één potentieel songfestivalnummer ten gehore. Het was aan het publiek om te raden welk nummer het uiteindelijk zou worden. Dat wil niet zeggen dat de zanger zich laat beïnvloeden door het publiek: hij weet al een maand welk liedje het wordt.

...Waylon

AVROTROS had het liever anders gezien, maar nadat Kimberly door het publiek werd weggestemd in The Voice of Holland besloot Waylon het heft in eigen handen te nemen. “Ik dacht: laat ik dat maar voorkomen", aldus de zanger. “Diezelfde avond heb ik, misschien in allerijl en toch pissig, besloten om het nummer zelf te kiezen." 

Op 10 mei staat Waylon met het nummer in de halve finale van het songfestival. Weet-ie genoeg stemmen binnen te hengelen, dan is het op naar de finale op 12 mei.

Gasten

Andere gasten zijn vanavond politiewoordvoerder Ellie Lust over haar nieuwe programma Ellie op patrouille; Vincent Bijlo over de populariteit van ‘Taboe’ bij onze zuiderburen en songfestival-presentator Cornald Maas. Roxeanne Hazes en haar huisband verzorgen de muziek.

Lees verder