Kristen Bell als Eleanor en Ted Danson als Michael in de Netflix-comedyserie The Good Place

Veronica Superguide logo
Kristen Bell als Eleanor en Ted Danson als Michael in de Netflix-comedyserie The Good Place

7 dingen die we graag willen zien in The Good Place seizoen 4

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Booooooe! The Good Place seizoen 4 is meteen het laatste seizoen... Ondanks dat dit behoorlijk shirt nieuws is, kijken we toch met heel veel plezier uit naar de conclusie van de beste comedyserie op Netflix. Het is de makers echter geraden om daar wat moois van te maken! Om hen een beetje op weg te helpen, vertellen we in dit toplijstje wat we graag willen zien in het vierde seizoen van The Good Place!

1. Een oplossing voor het puntensysteem

In seizoen 3 van The Good Place leerden we dat het puntensysteem forked up is! Omdat goede dingen doen veel moeilijker is dan vroeger is er al ruim 400 jaar niemand meer toegelaten tot de plezierige kant van het hiernamaals. Nu we weten wat het probleem is, rest alleen nog een oplossing! Het lijkt ons namelijk niet eerlijk dat mensen die áltijd biologische tomaten kopen in de Bad Place belanden...

2. Chidi en Eleanor die opnieuw verliefd worden

Om te bewijzen dat mensen inderdaad lang niet allemaal hun sokken uittrekken in het vliegtuig startte Michael een nieuw experiment. Daarvoor waren natuurlijk ook nieuwe deelnemers nodig. Een van hen is Chidi zijn ex. Aangezien Chidi niet dacht dat hij zich voldoende neutraal kon gedragen, moest hij gereboot worden. Met andere woorden: hij herinnert zich Eleanor straks helemaal niet meer... Als die twee aan het einde van seizoen 4 echter niet weer bij elkaar komen, zeggen wij stante pede ons Netflix-abonnement op!

The Good Place cast

3. Nog meer grappen!

The Good Place wordt geschreven door Michael Schur, die eerder al tekende voor comedyseries als The Office, Parks and Recreation en (onze favoriet!) Brooklyn Nine-Nine. Heerlijke series, boordevol prettig gestoorde personages, maffe situaties en vlijmscherpe grappen, net als The Good Place! We kunnen alleen maar hopen dat Schur seizoen 4 net zo grappig weet te maken als de eerdere drie seizoenen!

4. Meer beeld van The Bad Place

We worden wel de hele tijd bang gemaakt voor The Bad Place, maar eigenlijk weten we helemaal niet hoe het er daar uit zou zien voor Eleanor, Chidi, Tahani en Jason. Daarom lijkt het ons enorm leuk om in seizoen 4 een soort sneak peek te krijgen! Wordt er echt de hele dag naar The Red Hot Chili Peppers geluisterd? Heeft iedereen een persoonlijk nummerbord? Of doe je inwoners van The Bad Place daar wellicht alleen maar een plezier mee? Wij willen details!

The Good Place Eleanor Chidi

5. Een verhaallijn voor Mindy St. Clair en Derek

Mindy en haar cokeverslaving; Derek en zijn windgong... We zouden enorm graag willen zien hoe deze twee leipo's samenwonen in The Neutral Zone. Misschien is Derek ondertussen – na duizenden reboots – zelfs wel uitgegroeid tot de perfecte man! Hoe zou dat eruit zien?

6. Onze oude, vertrouwde Janet

Tijdens de San Diego Comic-Con was er een panel gewijd aan The Good Place. Aldaar teasde (via Metro) schrijver Michael Schur een choquerend stukje informatie! Het lijkt er namelijk op dat onze favoriete non-robot, non-vrouw Janet vervangen gaat worden! Helaas weten we nog niet door wie of in welke vorm, maar het zou dus zomaar kunnen dat The Good Place seizoen 4 het zonder Janet moet stellen. Dat vinden we niet oké! Behalve dan misschien als haar rol tijdelijk wordt overgenomen door Derek...

The Good Place Derek Janet gif

7. Geen clichés!

Oké, we weten dat we eerder zeiden dat we Eleanor en Chidi graag samen zien eindigen en dat we het liefst oude, vertrouwde Janet behouden... Toch hopen we dat The Good Place seizoen 4 al te erge clichés weet te vermijden. Een happy end is natuurlijk onvermijdelijk, maar nog een paar dikke plottwists zien wij in ieder geval wel zitten!

The Good Place is in Nederland te zien op Netflix. Helaas heeft de streamingdienst nog geen releasedatum voor seizoen 4 onthuld. Wel is het inmiddels bekend dat de serie vanaf 26 september weer te zien zal zijn op NBC.

Lees verder