Wat? Scène met Captain America en Iron Man in Endgame zit niet in de film?!

Veronica Superguide logo
Wat? Scène met Captain America en Iron Man in Endgame zit niet in de film?!

Wat? Scène met Captain America en Iron Man in Endgame zit niet in de film?!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Sinds gisteren weten we al exact met welke scène Avengers: Endgame opent, maar nu weten we helaas ook welk stukje niet in de film zit.

Het gaat om het veelzeggende gesprek tussen Tony Stark en Steve Rogers in de laatste Endgame-trailer. Iron Man vraagt aan Captain America of hij hem nog vertrouwt. Wat blijkt? Deze scène zit niet in de uiteindelijke film.

Hoe dan?

Regisseurs en broertjes Joe en Anthony Russo onthulden dit afgelopen weekend in een interview met FOX. Kijk maar eens vanaf 5:30. “That scene is not in the movie.” Maar… ook onthullen ze dat ze de trailers wel eens manipuleren met misleidende, neppe scènes. Hmm…

Wel!

Wij denken dat deze scène toch wel in de film zit. Zoals je in onze Endgame-voorspellingen kon lezen, denken we dat time travel een grote rol gaat spelen. Het zou dus zomaar kunnen dat de échte Iron Man van het heden, terugreist naar The Battle of New York uit The Avengers (2012) en daar de ‘oude’ Cap treft. Waarschijnlijk filmden de broertjes Russo de scène twee keer: eentje met Caps oude kostuum en eentje met zijn nieuwe kostuum (om ons te misleiden in de trailer).Maar… misschien gaan wij als echte Marvel-fanboys dan véél te ver in onze voorspellingen. Echter herinner je je nog die Infinity War-trailer? Waarin Hulk door Wakanda rent? Precies: zat óók niet in de film!

Lees verder