Angela de Jong, 5 Uur Show

Veronica Superguide logo
Angela de Jong, 5 Uur Show

Wat gaat Angela de Jong kijken op Kerstavond?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De vraag die ons allemaal bezighoudt: wat gaat tv-columnist Angela de Jong doen op haar vrije Kerstavond? Je verwacht het niet… tv kijken!

Alhoewel Angela tot na de jaarwisseling vrij is bij het AD ploft ze toch weer gezellig neer voor de televisie. “Even ontspannen”, noemde ze het in de 5 Uur Show.

Filmpje kijken

Om te beginnen wil Angela met haar gezin een kerstfilm kijken. Wat er aan wordt gezet is nog niet bekend. “Ik heb een 7-jarige die ondertitels te lastig vindt en een 14-jarige die niet naar zo’n stomme nagesynchroniseerde film gaat zitten kijken. We zijn er dus nog niet helemaal uit.”

Dr. Love

Ook All You Need is Love slaat de familie niet over. “Dat wil ik altijd wel heel even zien. Ik ben ook wel benieuwd hoe ze het gaan doen natuurlijk dit jaar met de beperkingen. Dat zal anders zijn dan anders, maar ze hebben in het voorjaar al bewezen dat ze Hiermee creatief omgaan.” Robert ten Brink beloofde gisteravond al een paar heftige verhalen in de special.

Meilandjes

Tegenover Dr. Love staan de Meilandjes. “Die gaan we ook kijken, sorry. We vinden dat allemaal leuk. Ze gaan naar Lapland, heb ik me laten vertellen. We zijn allemaal thuis, we kunnen allemaal niks, dus ik denk dat het wel een hit wordt.”

Maar Meiland krijgt concurrentie van het quizprogramma dat ze zelf ooit won: De Slimste Mens. Wie gaat de kijkcijfer-battle winnen?

Alle films die in de kerstvakantie op tv komen hebben we voor je op een rijtje gezet. Nu alleen nog wat kerstdrankjes in huis halen en je bent ready voor vanavond! Kijk je liever on demand? Dit zijn alle nieuwe kerstfilms- en series op Netflix.

Lees verder