Was Meghan Markle bijna een Bond Girl?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Was Meghan Markle bijna een Bond Girl?

Was Meghan Markle bijna een Bond Girl?

|
|

Laatste update:

Als haar huwelijk met prins Harry niks wordt, kan Meghan Markle altijd nog aan de bak als één van James Bonds signorina’s. Producenten van Bond 25 lieten namelijk vorig jaar hun oog vallen op de prinses-to-be.

'Opkomend talent'

Volgens een bron van The Sun was de verloofde van de Britse prins één van de vijf kanshebbers voor de rol. "Meghan is perfect voor de rol van Bond Girl. Ze heeft glamour, is sexy en een goede actrice. De rol is de laatste tijd steeds gegaan naar actrices die als nog opkomend talent worden gezien, en dat was Meghan zeker voordat haar relatie met Harry bekend werd."

Exit Meghan

De makers van Bond 25 gingen er al vanuit dat Meghan geen optie meer was toen bekend werd dat zij de vriendin van Harry was. Bij de bekendmaking van de verloving van de twee werd inderdaad duidelijk dat de actrice haar Hollywoodcarrière achter zich had gelaten. 

Bond 25

Verschillende studio's proberen op dit moment de rechten van Bond 25 te bemachtigen. Met de release van Spectre is het contract van Sony Pictures Entertainment namelijk verlopen. Daniel Craig keert nog een keer terug als de charmante spion en ook Ben Winshaw, Naomi Harris en Rory Kinnear hebben getekend voor de film. MGM produceert als vanouds.

Lees verder