Virgin River, Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Virgin River, Netflix

Klaar voor? Virgin River seizoen 3 bijna op Netflix!

|
|

Laatste update:

Het wordt buiten al steeds zwoeler, maar Netflix gooit de temperatuur zéér binnenkort ook binnen naar standje dampend heet. Pak die agenda er maar bij: dit is wanneer Virgin River seizoen 3 uitkomt!

We pakken heel snel weer de draad op met Mel-actrice Alexandra Breckenridge (die bijna niet in de serie zat) en Martin Hendersons Jack, zo maakten de twee samen met de andere hoofdrolspelers vandaag bekend in een cute Insta-filmpje. 

Releasedatum Vrigin River seizoen 3

"Ik heb heel leuk nieuws gehoord waarvan ik denk dat ik het moet delen", aldus Alexandra, die de spanning flink opbouwt. "Wat denken jullie, Virgin River-team? Moeten we het iedereen vertellen? Ik denk dat we het ze moeten vertellen." JA, Alexandra, schiet even op, we houden het haast niet meer van de spanning. Nou, komt 'ie dan: Virgin River seizoen 3 komt op 9 juli al naar Netflix!

Waar gaat seizoen 3 over?

Wat we allemaal kunnen verwachten van de tien gloednieuwe afleveringen? Nou, showrunner Sue Tenney liet eerder via TVLine al doorschemeren dat de zoektocht naar de schutter in meerdere seizoenen een rol gaat spelen. We weten ook al dat we niet direct doorgaan waar seizoen 2 endigde. Want... *tromgeroffel*... er komt een tijdssprong!

Virgin River seizoen 3 staat op 9 juli op Netflix. Tot die tijd kun je de zwijmel-dorst stillen met de allerbeste romantische series op Netflix.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder