Love is Blind

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Love is Blind
Reality

Wanneer komt Love is Blind seizoen 3 naar Netflix?

|
|

Laatste update:

We snakken werkelijk naar een nieuw seizoen Love Is Blind en gelukkig geeft Netflix nu eindelijk duidelijkheid: dít is wanneer seizoen 3 online komt!

Love is Blind seizoen 3 op Netflix

Hoewel we eerder dachten dat Love Is Blind pas volgend jaar zou terugkeren, blijkt niets minder waar: het derde seizoen van het populaire Amerikaanse datingprogramma begint op 19 oktober. Op die datum dropt Netflix de eerste vier afleveringen van de nieuwe reeks, zo maakte de streamingdienst bekend. Daarna komen er wekelijks nieuwe afleveringen.

Married at First Sound

Voor wie deze reality-hype nog niet helemaal meekreeg: In Love Is Blind gaan vrijgezellen op zoek naar nieuwe liefde. In de eerste fase van het programma kunnen de mannen en vrouwen elkaar niet zien, maar wel met elkaar praten. Pas als een van hen een huwelijksaanzoek doet, volgen een echte ontmoeting en een bruiloft.

Nog veel meer Love is Blind!

Alle koppels van het tweede seizoen zijn inmiddels uit elkaar. Twee huwelijken uit de eerste reeks hebben standgehouden. Netflix maakte eerder bekend dat er ook nog een vierde en vijfde seizoen van het programma komen. De serie wordt gepresenteerd door het koppel Nick en Vanessa Lachey.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Bron: ANP/Veronica Superguide

Lees verder