Johan Derksen wil vrijdag weer aanschuiven in Veronica Inside

Veronica Superguide logo
Johan Derksen wil vrijdag weer aanschuiven in Veronica Inside

Johan Derksen wil vrijdag weer aanschuiven in Veronica Inside

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Als het aan voetbalanalyticus Johan Derksen ligt, schuift hij aankomende vrijdag gewoon weer aan in Veronica Inside. Hij lag enige tijd in het ziekenhuis na een val van de trap.

Inmiddels is Derksen gewoon thuis, vertelt hij in gesprek met het AD. Hij herstelt van een gebroken arm, een zware hersenschudding en verschillende gezichtswonden. “Het fijnste is dat ik nu weer sigaren kan roken.”

Flinke smak

Derksen maakte een flinke smak toen hij in slaapdronken toestand van de trap kukelde. “Mijn vrouw vertelde dat het een groot bloedbad was”, vertelt de bromsnor. “Er was paniek omdat de ambulance niet startte. Ze moesten een andere sturen. Ik heb daar twintig minuten gelegen, buiten bewustzijn, terwijl de hond hysterisch om me heen liep.”Er komt nu een kinderhekje op de overloop om een volgende val te voorkomen.

Geluk gehad

Derksen is enorm opgelucht. Vooral omdat het héél anders had kunnen lopen. “Als je ziet van welke hoogte ik ben gevallen, dan heb ik geluk gehad”, zo legt hij uit. “Voor hetzelfde geld is het een gebroken heup, of zelfs een dwarslaesie.”

Comeback

Naar verwachting maakt Derksen vrijdag zijn comeback in Veronica Inside. Het programma moest het eergisteren voor het eerst in de geschiedenis doen zonder zijn bekendste analist. “Ik voel me goed. Als ik er een beetje fatsoenlijk uitzie en al die bloederige wonden bijgetrokken zijn, dan kan ik rustig daar gaan zitten.”

Veronica Inside is elke maandag en vrijdag om 20:30 te zien op Veronica.

Lees verder