Paul Walker bij de première van Fast and Furious 6

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Paul Walker bij de première van Fast and Furious 6

Walmart door het stof na smakeloze Paul Walker-grap

|
|

Laatste update:

Winkelketen Walmart gaat door het stof tegenover de nabestaanden van Paul Walker na een nogal misplaatste grap op twitter.

"We apologize to Paul Walker's family, friends and fans. The tweet was posted in poor judgment and has been removed", reageert een woordvoerder na vragen van TMZ, dat de tweet - die inmiddels is verwijderd - publiceerde:

Walmart door het stof na smakeloze Paul Walker-grap

Misplaatst

Dat een social media-afdeling ook te ver kan gaan met geinig bedoelde inhakers, bewees de medewerker die bovenstaande tweet de wereld inslingerde. De 'Hey Paul Walker: Click it, or ticket'-opmerking is een reactie op een meme van een Walmart-bezoeker die erg graag een of ander nieuw kaneel-gebakje wil proberen. 'Click it, or ticket' was jarenlang een slogan van de Amerikaanse overheid om automobilisten aan te sporen hun gordel aan te doen. Een pijnlijke opmerking wanneer je weet dat Paul Walker (40) in 2013 overleed na een tragisch auto-ongeluk...

Paul Walker en Fast & Furious

De geliefde acteur speelde jarenlang het Fast & Furious-personage Brian O'Connor en wordt nog vaak herdachtFast & Furious 9, de eerstvolgende film in de miljoenenfranchise, zou volgens geruchten werken aan een terugkeer van Brian. Wie de rol van Paul mag overnemen, weten we nog niet. Zijn broer Cody ziet het wel zitten!

Fast & Furious 9 draait vanaf 21 mei 2020 in de bioscopen.

Lees verder