Laetitia in Wie is de Mol?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Laetitia in Wie is de Mol?

Dit is waarom Laetitia de Mol is in Wie is de Mol?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Sopraan Laetitia Gerards zit al sinds de eerste minuten van Wie is de Mol? 2022 vól op de radar bij veel kijkers. Is de zangeres de Mol? Zou zomaar kunnen en déze hints bewijzen dat.

Check hier ook ons grote Wie is de Mol?-hintsoverzicht met daarin álle verdachte kandidaten.

Zit je al vol overgave in een andere Mol-tunnel? Hier lees je wat de andere kandidaten voor rare fratsen uithalen.

- Waarom Kim-Lian de Mol is

- Waarom Fresia de Mol is- Waarom Everon de Mol is

- Waarom Thomas de Mol is

Aflevering 1 - De Tijd zal het leren

Mol of the Opera

Operazangeres Laetitia matcht natuurlijk veel te lekker bij de openingsminuten van dit seizoen. Hierin daalt de Mol, gehuld in rood en met een mysterieus Venetiaans maskers op, af van een trap, op weg naar haar grote onthulling. De hint in dit geval is de typische operasetting die hier omheen hangt. Het is misschien te voor de hand liggend, maar dat wil niet zeggen dat het niet kan!

Afleveringstitel

Dat je Laetitia als eerste voorbij ziet komen in de leader, direct na onze gemaskerde Mol, zou erop kunnen wijzen dat zij de Mol is - zeker in combinatie met de eerste afleveringstitel 'de tijd zal het leren'.

Aflevering 2 - Zwijgen

Niet zo opvallend

We hebben het met man en macht geprobeerd, de beste Molloten geraadpleegd, maar... iets verdachts vinden van Laetitia in aflevering 2 was verdomde moeilijk. Maar dat is op zich óók superverdacht: deze Mol is misschien wel té goed bezig waardoor we haar amper zien Mollen. Dat ze vaak het minst opvalt, kan dus ook wijzen op een hele sluwe Mol.

Aflevering 3 - Nietszeggend

Laetitia aan de katapult

Wat wil een Mol tijdens de katapult-opdracht in aflevering 3? Aan zo'n ding slingeren natuurlijk. Zo kun je óf min-geld pakken óf zorgen dat je ballen niet in het goede vak knalt - en dat was vrij makkelijk. Laetitia had één van de katapulten lekker opgeëist, in ieder geval voor een flinke tijd. Dit zou zomaar een goede Molactie kunnen zijn.

Aflevering 4 - Stemmen

Echo!

Laetitia had geld kunnen verdienen bij de opdracht 'luid spreken'. Arno was naast Sahil de enige die een bedrag noemde dat op hun lange woordenlijst stond. Als Laetitia dit had onthouden, kan ze het geldbedrag winnen. Natúúrlijk wist ze het niet te benoemen en als Mol was dit ook niet zo'n groot risico. Door al het getetter van haar mede-kandidaten, neemt niemand het je kwalijk als je één woordje niet wist te onthouden - al had deze Mol het woord natuurlijk wél gehoord.

Aflevering 5 - Kettingreactie

Laetitia en het Zwanenmeer

Ook in de vijfde aflevering blijft Laetitia verdacht... Er waren namelijk opvallend veel opdrachten met een vogelthema. Wie o wie van de kandidaten heeft iets met vogels? Kijkers denken aan Laetitia, aangezien zij als sopraan in ieder geval een link heeft met klassieke muziek en dus met het Zwanenmeer.

Laetitia hoeft geen verdubbelaar?!

Ook vrij opmerkelijk: Fresia mieterde een verdubbelaar naar beneden en hoewel Laetitia er in eerste instantie - nog aan de ketting - niet bij kon, zo leek het, had ze 'm toch alsnog kunnen pakken toen ze niet meer aan die ketting zat? 

Aflevering 6 - Golfbeweging

Wat vond Laetitia?

Toen Laetitia samen met Everon en Fresia op zoek was naar de sleutels in het donkere fort tijdens de eerste opdracht, leek het er even op alsof ze wel degelijk iets in haar handen had, maar dat snel terugstopte. Waren het sleutels of had ze een stukje afval in haar handen? Het was niet duidelijk, maar duidelijk genoeg om verdacht door te worden.

Dit is waarom Laetitia de Mol is in Wie is de Mol?

Laetitia heeft een 'binnenpretje'

Sahil dacht in aflevering 6 dat hij de test wel zou overleven zónder zijn vrijstelling in te zetten. Dat had hij verkeerd ingeschat. Het zorgde voor een opvallend binnenpretje bij Leatitia, die Sahil uit leek te lachen. Niet een beetje, maar keihard!

Dit is waarom Laetitia de Mol is in Wie is de Mol?
Dit is waarom Laetitia de Mol is in Wie is de Mol?
Dit is waarom Laetitia de Mol is in Wie is de Mol?

Wie is de Mol?2022 is elke zaterdag om 20:30 uur te zien op NPO 1.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder