Onmogelijke Duetten

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Onmogelijke Duetten

Waarom kun je Onmogelijke Duetten niet normaal terugkijken?

|
|

Laatste update:

Er zit na twee afleveringen al best wat hype rondom Nick en Simons nieuwe SBS6-zangshow Onmogelijke Duetten. Wie de show heeft gemist, maar via SBS6's on demand-platform KIJK wil terugkijken, komt echter bedrogen uit. De afleveringen staan er niet op...

Kijkers smulden twee weken geleden van de eerste aflevering en ook de nieuwste aflevering, waarin zangers als Jim Bakkum, René Froger en Glennis Grace een 'digitaal' duet zongen met een overleden of onbereikbare artiest, viel enorm in de smaak. Terugkijken via 'KIJK' gaat 'm ironisch genoeg niet worden; wij zochten uit hoe dat komt.

Onmogelijke Duetten

Dat Onmogelijke Duetten niet op KIJK staat, blijkt een bewuste keuze van SBS6. "Wij hebben er voor gekozen om Onmogelijke Duetten vanwege het bijzondere karakter van dit tv-programma voorlopig alleen via SBS6 aan te bieden en niet via KIJK.nl. Op SBS6 kunnen kijkers de komende zondagen tot en met 6 juni om 21.35 uur van dit prachtige programma genieten", legt een woordvoerder ons uit. Het moet dus zoveel mogelijk een 'live' beleving blijven op de zondagavond.

Waar kun je wel kijken?

Natúúrlijk zijn er wel andere manieren om toch een uitzending terug te kijken. Zelf opnemen is een optie. Of je gebruikt de terugkijkfunctie in de app of mediabox van je tv-aanbieder, mits die zo'n functie heeft. NLZiet - in feite ook een soort tv-provider - biedt Onmogelijke Duetten ook aan, maar dan moet je wel een abonnement nemen.

Onmogelijke Duetten is elke zondagavond om 21:35 uur te zien op SBS6.

Lees verder