Vrouwen versieren: zo lukt het zeker niet

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Vrouwen versieren: zo lukt het zeker niet

Vrouwen versieren: zo lukt het zeker niet

|
|

Laatste update:

Er wordt weleens beweerd dat je vrouwen succesvol kunt versieren door ze te beledigen. Misschien, maar dan niet zoals deze man het doet ...

Lauren! en de liefde

In Lauren! en de liefde gaat Laura Verster vanavond op zoek naar het antwoord op de vraag: word je aantrekkelijk geboren of kun je de natuur een handje helpen? Natuurlijk weten we dat je jouw eigen kansen wel degelijk kunt beïnvloeden met je gedrag, maar hoe dan precies? Lauren roept de hulp in van versiercoaches Daan van Ram en Arnoud van Veen, van liefdesspecialist Mark Mieras en van intimiteitscoach Marion van der Stad. Met zo'n arsenaal aan hulptroepen kan het niet meer misgaan, toch?!

"Ben je een assistent?"

De spoiler werd al vergeven in de titel: onder het toeziend oog van Lauren en coach Arnoud maken hun pupillen er een potje van. Dat vrouwen tegenwoordig ook carrière kunnen maken, lijkt de heren te zijn ontgaan. Met een studie rechten kan ze toch zeker niet meer dan een assistent zijn geworden? Of is ze na haar studie misschien toch gewoon in een kledingwinkel beland?

Coach Arnoud noemt de scène tenenkrommend en Lauren beeldt uit dat ze de man wel een mep kan verkopen. Of dit ooit nog goedkomt en wat nou wél de beste manieren zijn om iemand te versieren, zie je vanavond vanaf 21:20 uur op NPO 3.

Lees verder