rtl boulevard ali b the voice of holland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
rtl boulevard ali b the voice of holland

Vrouw Ali B. reageert op The Voice-aantijgingen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Veronica Superguide-columnist Rob Goossens vertelt in RTL Boulevard dat het erop leek dat er door situatie bij The Voice of Hollandrelatieproblemen” waren ontstaan tussen Ali B. en zijn vrouw Breghje Kommers. Zij ontkent.

Ali B. reageert op The Voice-beschuldigingen

Gisteren leerden we over de aantijgingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik richting een aantal medewerkers van The Voice of Holland. RTL besloot de talentenjacht voorlopig stil te leggen, waarna meerdere betrokkenen met een reactie kwamen. Onder hen ook coach Ali B. Hij deed dat via zijn artiestenbureau SPEC, dat gerund wordt door zijn vrouw Breghje Kommers. In het statement lazen we dat Ali B. de aantijgingen ontkent en het onderzoek van RTL 'met vertrouwen' afwacht.

'Niet uit elkaar'

Heeft Ali B. inmiddels nog iets toe te voegen aan zijn statement? Veronica Superguide-columnist Rob Goossens laat in RTL Boulevard weten dat Ali B. vandaag toevallig een interview zou geven, maar dat dit gecanceld is. RTL Boulevard benaderde ook Ali’s vrouw, Breghje. Rob stelt dat het er eventjes op leek dat er door situatie bij The Voice relatieproblemen” waren ontstaan tussen het stel. Breghje ontkent dat echter: “Ik wil wel bevestigen dat we niet uit elkaar zijn. Voor de rest doe ik geen uitspraken en ook in de toekomst niet”, zo liet ze weten.

In ander groot The Voice-nieuws: Anouk is opgestapt als coach. Rob denkt dat haar besluit druk zal leggen op de andere coaches.

RTL Boulevard zie je elke dag rond 18:35 uur op RTL 4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder