5 Guys A Week reality show

Veronica Superguide logo
5 Guys A Week reality show

Vrijgezelle kandidaten gezocht voor nieuw TV-programma 5 Guys A Week

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Castingbureau Blue Circle is op zoek naar mannen die zin hebben om met vier andere kerels te vechten om één vrouw. Het bedrijf is namelijk op zoek naar kandidaten voor het nieuwe TV-programma 5 Guys A Week. Hierin gaat een single vrouw een werkweek lang samenwonen met vijf mannen die allemaal bij haar in de smaak hopen te vallen. Althans, een week lang; elke dag mag ze een aanbidder naar huis sturen, dus op vrijdag blijft er steeds maar één gegadigde over.

Ultieme test van romantiek

Volgens de advertentie belooft het programma “de ultieme test van romantiek, compatibiliteit en uithoudingsvermogen te worden”. Blue Circle verzorgt ook onder meer de casting voor hoogstaande kwaliteitstelevisie als Ex on the Beach, dus daarmee weet je misschien al een beetje in welke hoek je het zoeken moet.

Alles samen doen. Maar dan ook alles

De beschrijving van 5 Guys A Week belooft zoveel awkward situaties dat we stiekem nu al benieuwd zijn. De omschrijving zegt namelijk dat alles samengedaan wordt. “Samen koken, slapen, uitgaan, opruimen en vrienden en familie ontmoeten van de single vrouw”. Samen naar het toilet gaan zit er nog net niet bij, maar het scheelt niet veel.

Grijp die kans!

De speurtocht naar geschikte single ladies ging drie weken geleden van start, en nu is het ook tijd voor de mannelijke kandidaten om zich aan te melden. Dus alle verleiders die altijd al in een reality-relatie-programma wilden meedoen maar geen Love Island/Ex on the beach/Temptation Island-wasbordje hadden kunnen nu eindelijk hun kans grijpen!

Lees verder