Monique Westenberg

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Monique Westenberg

Vriend André Hazes klapt uit de school: ‘Monique bepaalt alles’

|
|

Laatste update:

Instagram-queen Monique Westenberg kreeg de afgelopen tijd veel lof voor het feit dat ze samen met ex-liefje André Hazes en Bridget Maasland 'vakantie' vierde op Curaçao. Velen vonden het tof voor zoontje André ('Dré') dat zijn moeder nog zo goed kon omgaan met haar ex en andersom. Als we een 'vriend' van André moeten geloven, ligt het toch anders...

Die hangt namelijk een partij vuile was buiten, niet te geloven! En dat terwijl André en Monique zélf een mediastop hadden ingelast tijdens hun reis, zo meldde Privé eerder al. Nou, het zit zo: weekblad Story sprak deze week uitgebreid met 'een vriend van de zanger' die - je raadt het al - anoniem wil blijven.

'Monique bepaalt'

Volgens deze man is Monique geen lieverdje. "Dit tripje en de foto’s die ze plaatste, waren puur voor de media en haar volgers op social media", begint hij. "Want de waarheid is dat ze hier in Nederland ontzettend moeilijk doet over wanneer en hoelang André zijn zoon mag zien. Nu lijkt het net dat zij de halve wereld overvliegt om de twee wat tijd samen door te laten brengen. In werkelijkheid viert zij daar vakantie met hun zoontje en is André druk aan het werk."

'Vriend' gaat los

Deze 'vriend' van André heeft dus geen goed woord over voor zijn ex, die laatst haar volgers een beetje verwarde met een foto. "Alleen zij bepaalt volledig wanneer en hoelang vader en zoon elkaar kunnen zien", vervolgt de bron. "Er is geen structurele omgangsregeling. André doet echt zijn best om een supervader te zijn. Maar Monique heeft hem echt in haar zak als het om de omgangsregeling gaat."

Pijnlijk

De bron maakt het allemaal nog wat pijnlijker voor het oud-stelletje door te beweren dat Monique mogelijk 'wraakgevoelens' koestert sinds André via een persverklaring bekendmaakte dat 'ie met Bridget Maasland datet. "Ze woonden al bijna een jaar niet meer samen op dat moment. Ze kan toch niet glashard beweren dat ze de breuk niet heeft zien aankomen.."

Monique trekt zich niets aan van de geruchten en blijft volop genieten van haar tijd op het eiland!

Lees verder