Voorproefje seizoensfinale Westworld

Veronica Superguide logo
Voorproefje seizoensfinale Westworld

Voorproefje seizoensfinale Westworld

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Kan jij ook niet wachten op de spannende seizoensfinale van Westworld? Check hier alvast een voorproefje!

Aanstaande maandag verschijnt alweer de laatste aflevering van het eerste seizoen van HBO’s nieuwe serie Westworld. De mega serie (waarvan één aflevering negen miljoen dollar kostte om te maken) maakte een goede start. Voor de seizoenspremière van deze mix tussen western en sci-fi zaten in Amerika maar liefst 3,3 miljoen kijkers aan de buis gekluisterd. 

Westworld

De serie gaat over het futuristische fantasypark Westworld waarin een groepje kunstmatige ‘gastheren’, androïden, plots afwijkt van hun zorgvuldig gecodeerde programmatuur en afwijkend gedrag beginnen te vertonen... wat zeer verontrustende gevolgen heeft.

Seizoen 2

Half november werd er een tweede seizoen van Westworld aangekondigd. Goed nieuws voor de fans, want die kunnen geen genoeg van de serie krijgen met de topcast bestaand uit Evan Rachel Wood, Anthony Hopkins, Ed Harris, James Marsden, Thandie Newton en Jeffrey Wright.

Seizoensfinale

De seizoensfinale van Westworld zie je op maandag 5 december om 20:30 op HBO. Tot en met 31 december kun je het gehele eerste seizoen terugkijken op HBO. Daarna houdt de zender er helaas in Nederland mee op. HBO-series als Game of Thrones en Boardwalk Empire zijn vanaf januari alleen nog te zien via Ziggo, maar of Westworld ook aan het aanbod van Ziggo wordt toegevoegd is nog niet bekend. We houden je op de hoogte!

Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in!

Lees verder