Volop Disney-magie in nieuwe teaser Mary Poppins Returns

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Volop Disney-magie in nieuwe teaser Mary Poppins Returns

Volop Disney-magie in nieuwe teaser Mary Poppins Returns

|
|

Laatste update:

Na meer dan 50 jaar keert Mary Poppins terug in de bioscopen. En ze is haar oude trucs nog niet verleerd!

Prijzenkast

De Disney-klassieker Mary Poppins is een van de populairste familiefilms van de vorige eeuw. De kleurrijke musical won in 1965 niet minder dan vijf Oscars, waaronder beste film, beste regisseur (Robert Stevenson) en beste soundtrack. Ook Julie Andrews mocht dankzij haar onvergetelijke vertolking in de titelrol het felbegeerde beeldje mee naar huis nemen. Met zo’n overvolle prijzenkast is het niet makkelijk om het succes te evenaren. Maar Disney gaat het toch proberen met Mary Poppins Returns. En afgaande op de eerste teaser trailer hebben ze de magische sfeer van het origineel prima weten te vangen!

Volwassen

Mary Poppins Returns speelt zich af in het Londen van de jaren 30 van de vorige eeuw. Mary’s vroegere oppaskind Michael is inmiddels volwassen en heeft drie kinderen. Maar de sfeer in het huishouden is verdrietig. Aan Mary Poppins de taak om weer wat leven wat in de brouwerij te brengen!

Acteerkanonnen

De titelrol wordt in dit vervolg gespeeld door Emily Blunt (The Girl on the Train). Daarnaast zijn er belangrijke bijrollen voor acteerkanonnen als Meryl Streep en Colin Firth. Rob Marshall (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides) tekende voor de regie!

Mary Poppins Returns draait vanaf 20 december in de bioscopen.

Lees verder