Volgens kijkers is The Voice nú al beslist

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Volgens kijkers is The Voice nú al beslist

Volgens kijkers is The Voice nú al beslist

|
|

Laatste update:

Een beetje voorbarig is het wel, na één aflevering, maar volgens meer dan een paar kijkers wordt Dwight Dissels zeker de winnaar van The voice of Holland dit seizoen.

Dwight Dissels

RTL 4 haalde gisteravond weer eens ouderwets uit met de seizoensopening van The voice of Holland. Er keken meer dan 2,7 miljoen mensen naar de blinde audities, goed voor een marktaandeel van ruim 40 procent. Positieve aandacht ging onder meer uit naar Vichenzo, Sheela en Stephan, maar het was Dwight Dissels die de coaches en kijkers werkelijk het kippenvel op de armen bezorgde.

Met zijn versie van End of the Road van Boyz II Men deed Dwight er welgeteld drie seconden over om coaches Waylon, Ali B en Guus Meeuwis te overtuigen. Twintig seconden later draaide ook Sanne Hans zich om, met haar mond wijd open welteverstaan. Twee minuten en een staande ovatie later koos Dwight voor het team van Ali.

Zie ook:

"Stop er maar mee"

Op Twitter trokken veel kijkers de voorbarige conclusie die wel een beetje hoort bij zo'n indrukwekkend optreden. "Stop maar met de rest van het seizoen van The Voice. Dwight is de winnaar!", tweette dj Coen Swijnenberg, met de hashtag #brokinmnkeel erbij. Ali B vertelde gisteren al dat hij zijn kans schoon ziet nu Marco Borsato geen coach meer is, en met Dwight (en Vichenzo) in zijn team lijkt hij in ieder geval na de eerste uitzending zeker de beste papieren te hebben. Op naar de volgende audities!

Lees verder