arya the waif

Veronica Superguide logo
arya the waif

Volgens complotdenkers is Arya van GOT allang dood!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Je zou denken dat we nou wel eens van de heisa van Game of Thrones af waren. We hebben een superdure DVD-box met alle seizoenen van Game of Thrones, we kunnen naar de filmlocaties toe en de plaatselijke bevolking lastig vallen met onze selfies. Maar echte fans zijn nog volop bezig met het uit elkaar pluizen van de serie. En nu gaat het over Arya Stark. 

The Waif

Op onder andere Reddit is het complotfeest over hoe het écht ging met Game of Thrones in volle gang. Wat is nou precies het idee? Nou, om te beginnen: Arya Stark is dood. Dood? Ja joh, die is vermoord door die creep The Waif. Je weet wel, die blonde psycho sekte-meid. Daar had Arya de laatste aanvaring mee in seizoen 6, en dat ging zo: 

Licht uit

Precies, het licht was uit, dus we hebben niet gezien wat er nou echt gebeurde. En hoewel Arya Stark daar springlevend uitkomt, zeggen sommige fans nu dat zij op dat moment is vermoord door The Waif, die haar plaats innam. Denk je nu: belachelijk! Nou, wij ook, maar er zijn een paar argumenten.

The List

Want wat deed Arya met liefde en passie? Niet Netflix kijken of wijn drinken met de Imp. Nee, ze had haar death list en wie daar op stond ging eraan. Dat was toch, zou je kunnen zeggen, haar grote levensdoel. Maar zette ze dat door in het laastse seizoen? Nee. Fans vonden het verdacht.

Watskeburt Arya?

Ze deed sowieso een beetje raar, vonden veel kijkers. Sinds wanneer vindt Arya het zo belangrijk om nog even van bil te gaan, maar hoeft ze niet meer per se Cercei te vermoorden? The Hound is ook niet door Arya vermoord. En dat terwijl het toch niet aan haar kwaliteiten als moordmachine lag: ze vermoordde de Night King. 

A girl has a name

Dus is er nu officieel een nieuwe theorie: Arya is The Waif. In het boek gaat Arya er trouwens wel degelijk mee verder, haar lijstje. Mocht je je afvragen hoe de geestesvader van de serie het verhaal had opgetikt. 

Lees verder