Voice-winnaar Jim onthult toekomstplannen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Voice-winnaar Jim onthult toekomstplannen

Voice-winnaar Jim onthult toekomstplannen

|
|

Laatste update:

Vrijdag konden we allemaal zien hoe Jim dit jaar de titel The Voice of Holland op zijn naam schreef. Maar als je denkt dat de kersverse winnaar nu even een break neemt, zit je er lelijk naast!

Energie

Zanger Jim van der Zee versloeg vrijdagavond zijn medefinalisten in het achtste seizoen van The Voice of Holland. Daarvoor heeft de zanger een lange weg moeten afleggen. Maar voor de kersverse winnaar is het nog maar het begin! In een interview met het AD vertelt Jim: “Over een maand ongeveer hoop ik een single uit te brengen. Ik en mijn gitaar. De euforie van vrijdag was al snel ingeruild voor energie om te beginnen aan het volgende hoofdstuk.”

Waylon

De agenda van het 23-jarige talent is in ieder geval de komende tijd helemaal volgeboekt. “Ik ga misschien een keer zitten met Aïrto, ook een deelnemer aan het afgelopen seizoen van The Voice, om samen te schrijven. Met Anouk en Waylon zou ik natuurlijk graag willen samenwerken en in de zomer doe ik gastoptredens in de theatershow van Bert Visscher.”

Omstreden

In de ochtendshow van Lex Gaarthuis op Radio 10 sprak Jim zich uit over Lil’ Kleine, de omstreden nieuwe coach van The Voice of Holland. Hij geeft in ieder geval aan het volle vertrouwen hebben in de rapper: "De negatieve reacties op zijn coachschap snap ik niet zo goed. Iemand hoeft zelf geen zanger te zijn om een goede coach te kunnen zijn en je goed te kunnen begeleiden. Of talenten ook voor Lil' Kleine gaan kiezen zal volgend seizoen moeten blijken, maar ik zou niet weten waarom niet.”

Lees verder