Vlogger Om Te Volgen: Laura Ponticorvo

Veronica Superguide logo
Vlogger Om Te Volgen: Laura Ponticorvo

Vlogger Om Te Volgen: Laura Ponticorvo

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Laura Ponticorvo. De kans is groot dat je haar kent van Mijn Vieze, Vette, Vervelende Verloofde of Sterren Dansen op het IJs. Maar wist je dat ze ook een eigen - succesvol - YouTube-kanaal heeft? Laura is vandaag onze Vlogger om te Volgen.

Laura Ponticorvo

Ze is geen Casey Neistat en ook geen PewDiePie, maar Laura weet wel heel wat volgers aan zich te binden: bijna 120.000 mensen zijn regelmatig getuige van haar avonturen. Als je haar vlogs ziet, zou je het niet direct denken, maar Laura deed ooit andere dingen dan video’s maken. Ze is afgestudeerd aan dansacademie Lucia Marthas en speelde in een aantal musicals van Joop van den Ende.

Reality-tv

Ponticorvo deed een aantal jaar geleden mee aan X Factor, maar werd pas echt bekend bij het Nederlandse publiek door haar deelname aan Mijn Vieze, Vette, Vervelende Verloofde, waarin ze haar ouders wijs wist te maken dat ze zich binnen een paar weken in de echt zou verbinden met een vreselijke vent. 50.000 euro sleepte de familie Ponticorvo daarmee in de wacht. Laura was nog niet klaar met realitytelevisie en deed mee aan Sterren Dansen op het IJs, Because I Am A Girl Knock-Out en Ik Ben Een Ster, Haal Me Hieruit.

Dagelijks leven

Laura startte haar vlog drie jaar geleden en ze werd steeds fanatieker. In haar video's - die vrij lang duren - worden we ondergedompeld in haar dagelijks leven dat gevuld is met familie, vrienden, liefde en haar interesses (voornamelijk beauty en shoppen). Tot in detail legt Laura haar trouwe volgers uit wat ze aan het doen is. Dit gaat regelmatig gepaard met de nodige emoties en soms onnodige uitleg. Ach, je kunt zeggen wat je wilt, maar die ruim 119.000 volgers blijven wel geboeid.
Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in!

Lees verder