Vlogger Om Te Volgen: Humberto Tan voor TeamNL

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Vlogger Om Te Volgen: Humberto Tan voor TeamNL

Vlogger Om Te Volgen: Humberto Tan voor TeamNL

|
|

Laatste update:

Wist je dat Verborgen Parels ook vloggers of YouTubers kunnen zijn? De Vlogger Om Te Volgen van deze week is er een met een olympisch tintje: Humberto Tan voor TeamNL.

Studio TeamNL

Normaal gesproken zit hij in Nederland met bekende gasten om de tafel van RTL Late Night, nu doet Humberto dat in Rio. Gisteren trapte de eerste aflevering van Studio TeamNL af met de Chef de Mission van de grootste Nederlandse afvaardiging voor de spelen ooit: Maurits Hendriks.

YouTube

De komende tijd zullen elke dag andere sporters en oud-sporters, coachen en BN’ers aanschuiven bij Tan. De focus van het programma zal natuurlijk liggen op TeamNL, maar ook op de Olympische Spelen in het algemeen. Studio TeamNL wordt opgenomen in het Holland Heineken House en is te volgen via YouTube, de website van TeamNL en de app.

Humberto Tan

De afgelopen maanden begon Tan al met vloggen voor TeamNL onder de naam TeamNL met Tan. Zeker de moeite waard om even terug te kijken, want hij had onderonsjes met onder anderen Ellen Hoog, Marlou van Rhijn en Reinder Nummerdor en Christiaan Varenhorst. Mocht Humberto ooit gedag zeggen tegen RTL Late Night, dan kan hij zo een vlogcarriere starten.

Lees verder