Vlogger Om Te Volgen: Gwen van Poorten

Veronica Superguide logo
Vlogger Om Te Volgen: Gwen van Poorten

Vlogger Om Te Volgen: Gwen van Poorten

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Spontaan, jong, verfrissend en zeker niet bang: Gwen van Poorten heeft inmiddels bewezen een echte aanwinst te zijn voor BNN. Maar ze maakt ook zelf video's, hele leuke zelfs. Daarom is Gwen vandaag onze Vlogger Om Te Volgen.

BNN

Gwen van Poorten zit sinds een paar jaar bij BNN. Spuiten en Slikken en Social Club behoren tot de programma’s die ze maakte voor de jongerenzender. Ook haar eigen YouTube-kanaal gaat als een speer. Ze heeft er meer dan 70 video’s op staan en die worden goed bekeken. Gemiddeld heeft ze zo’n 100.000 views per video en de meest bekeken video heeft er zelfs bijna 366.000. Vloggen, dat kan Gwen wel.

Achter de Viral

Ze weet namelijk heel goed hoe ze leuke dingen moet maken. Achter De Viral is een van die dingen. In de rubriek pluist Gwen uit wat de verhalen zijn achter populaire viral filmpjes of figuren. Denk hierbij aan Henk en Ingrid en Tom Steekt Vuurwerkje Af. Maar ze doet nog meer: Gwen Tript bijvoorbeeld, waarin ze met haar team reizen vol met verrassingen maakt.

Had je wat!?

In de video Had je wat!? ging Gwen achter haar volgers aan. Ze ontvangt veel berichten van hen en was wel benieuwd of de verzoeken die ze daarin krijgt echt gemeend zijn. Als haar volgers alles van Gwen kunnen zien en volgen, dan moet dat andersom ook mogelijk zijn toch?

Lees verder