Vlogger Om Te Volgen: Bertie Steur

Veronica Superguide logo
Vlogger Om Te Volgen: Bertie Steur

Vlogger Om Te Volgen: Bertie Steur

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Slimme zet van Expeditie Robinson: nadat ze de finale van 2016 won, gaven ze Bertie Steur de regie over hun Instagramaccount. Een goede reden voor ons om haar tot Vlogger om te Volgen te bombarderen.

Insta Takeover

Ons hoor je niet klagen, want dat betekent dat we ook de Kerst met Bertie gaan doorbrengen. Haar eerste video heeft ze al gepost en down-to-earth als ze is, vlogt Bertie gewoon vanaf het weiland met een paard naast zich. Hoster nokke!

Winnaar

Even dachten we dat we Bertie kwijt waren aan het begin van Expeditie Robinson. Ze zorgde er zelf voor dat ze de eerste afvaller van het programma was, maar gelukkig belandde ze op afvallerseiland waar het goed toeven was voor de nuchtere Zeeuwse. Ze belandde in de finale van Expeditie Robinson en nam ook nog eens de titel mee naar huis.

Geen tv meer

Bertie maakte eerder bekend dat ze na haar Robinsonavontuur wel klaar is met tv-optredens. We waren daarom blij verrast dat ze nog wel drie dagen haar gezicht laat zien op Instagram. We zijn benieuwd wat Bertie de komende dagen voor ons in petto heeft.

Lees verder