Virgin River

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Virgin River

Virgin River wordt vanaf het vijfde seizoen waarschijnlijk héél anders

|
|

Laatste update:

De zinderende romance Melinda en Jack houdt ons al vier seizoenen in de greep. Het vijfde seizoen van Virgin River is al aangekondigd (yes!), maar er staan ons wél een grote verandering te wachten. 

Nieuwe showrunner

Virgin River is een groot succes voor Netflix en dat is voor een groot deel te wijten aan de showrunner van de serie, Sue Tenney. Alleen heeft zij na het vierde seizoen besloten om te stoppen als showrunner om zich te richten op andere projecten. Patrick Sean Smith neemt het stokje van haar over. En hoewel de verhaallijnen en personages echt niet ineens radicaal zullen veranderen, kan een nieuwe showrunner wel degelijk een andere koers gaan varen.

Virgin River seizoen 5

Geen zorgen: Sue weet in wiens handen ze de serie legt. Ze werkten samen aan de serie Dolly Parton's Heartstrings én ze weet dat Patrick groot fan is van Virgin River. De nieuwe showrunner voelt zich dan ook vereerd. "De cast geeft zo veel om de serie en de fans en ze willen de best mogelijke serie neerzetten. Dit is ze de afgelopen vier seizoenen gelukt, dus dat maakt het makkelijker voor mij om het stokje over te nemen", aldus Patrick. Hij verklapt meteen iets over het volgende seizoen: het gaat meteen verder na seizoen vier. 

Raakt de koek ooit op voor Virgin River? Lees hier hoe lang de serie door kan gaan.

Je ziet de twaalf afleveringen van Virgin River seizoen op Netflix. De serie is verlengd met een vijfde seizoen maar momenteel is nog onduidelijk wanneer de vijfde reeks wordt opgenomen.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder