Viral vrijdag: de 3 vetste video's van de week

Veronica Superguide logo
Viral vrijdag: de 3 vetste video's van de week

Viral vrijdag: de 3 vetste video's van de week

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het weekend is bijna begonnen. Om het extra goed in te luiden, zetten wij elke vrijdag onze drie favoriete video's van de week op een rijtje.

Man slaat kangoeroe

De eerste video is absoluut onze favoriet van de week. Hij is te omschrijven in drie woorden: man slaat kangoeroe. Het klinkt zielig voor het beest, maar dat is het niet. Hij probeert namelijk de hond van de man (die opvallende gelijkenissen vertoont met Luke uit Gilmore Girls) te wurgen. Dat laat de Australiër niet op zich zitten, als een ware Badr Hari gaat hij het buideldier te lijf.

Zie ook:

Humberto

Vergis je niet: Humberto is op deze foto niet aan het lachen. Het huilen staat hem zelfs een stuk nader dan dat. In zijn eigen RTL Late Night ging de talkshowhost de uitdaging aan om als man te voelen hoe het is om ongesteld te zijn. Ja, Humberto, dat kan inderdaad flink pijn doen.

Super Mario

Shigeru Miyamoto was afgelopen week te gast bij Jimmy Fallon. Wie, horen we je zeggen? Knoop de naam van deze man goed in je horen, want zonder hem had je het zonder Super Mario Bros. moeten doen. Mister Nintendo speelde samen met The Tonight Show-huisband The Roots het overbekende deuntje. Nostalgie ten top!

Zie ook:

Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in!

Lees verder