Viral vrijdag: de 3 vetste video's van de week

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Viral vrijdag: de 3 vetste video's van de week

Viral vrijdag: de 3 vetste video's van de week

|
|

Laatste update:

Het weekend is bijna begonnen. Om het extra goed in te luiden, zetten wij elke vrijdag onze drie favoriete video's van de week op een rijtje.

Lady Gaga

We beginnen met een viral om vrolijk van te worden, namelijk de Carpool Karaoke van James Corden met Lady Gaga. Elke keer als Corden een nieuwe editie aankondigt, kun je er bijna blind vanuit gaan dat de video viraal gaan. Lady Gaga leverde Corden en zijn team meer dan 13 miljoen views op. Het is en blijft een heerlijk concept.

Zie ook:

Spin met muis

Onze tweede video is er eentje om van te gruwelen: een enorme spin die een dode muis de koelkast op trekt. Of je nou bang bent voor spinnen of niet, als je dit op je koelkast aantreft, dan kan het niet anders dan dat je keihard wegrent. Of een filmpje maakt. Want dat deed held James Wormal wel. Hij doopte de spin zelfs tot zijn huisdier en noemde hem Hermie.

De Dab van Willem-Alexander

De laatste viral van deze week is een royale. Koning Willem-Alexander verraste het jonge publiek in Oldenzaal tijdens een streekbezoek donderdag met een Dab. Dit is een move die we niet meteen aan onze vorst zouden linken, maar hij maakt zich er wel populair mee.

Lees verder