Viral vrijdag: de 3 vetste video's van de week

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Viral vrijdag: de 3 vetste video's van de week

Viral vrijdag: de 3 vetste video's van de week

|
|

Laatste update:

Het weekend is bijna begonnen. Om het extra goed in te luiden, zetten wij elke vrijdag onze drie favoriete video's van de week op een rijtje.

Tijn

Tijn staat met stip op nummer 1 in onze viral top 3 van vandaag. En niet alleen in die van ons, waarschijnlijk staat hij tussen de favoriete fragmenten van afgelopen week van veel meer Nederlanders. We betwijfelen daarom of je 'm niet al gezien hebt, maar ook in dat geval blijft het moment dat Tijn met zijn vader bij het Glazen Huis aankwam een prachtig fragment. 

Bullet ant

Dan even iets heel anders. Ken je Coyote Peterson? Deze Amerikaanse variant van onze eigen Freek Vonk komt geheel uit eigen wil iets teveel in contact met gevaarlijke beesten. Gelukkig voor ons zet Peterson alles op YouTube. Zo stond de video waarin hij wordt gebeten door een tarantula hawk al in een eerdere Viral Vrijdag top 3. Ditmaal liet hij zich steken door een Bullet Ant.

Gordon

Alsof hij deze week niet al genoeg in het nieuws was, gooien we er nog een video over de Roast van Gordon in. Niet van de Roast zelf, maar van een fragment uit RTL Late Night, waarin Bridget uitlegt dat Gordon niet kan incasseren. Dat had ze beter niet kunnen zeggen.

Lees verder