Viral vrijdag: de 3 vetste video's van de week

Veronica Superguide logo
Viral vrijdag: de 3 vetste video's van de week

Viral vrijdag: de 3 vetste video's van de week

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het weekend is bijna begonnen. Om het extra goed in te luiden, zetten wij elke vrijdag onze drie favoriete video's van de week op een rijtje.

Planet Earth

Dierenfilmpjes, die gaan bij de meeste social media-gebruikers als warme broodjes op de toonbank. Bovenstaande video is geen gewoon dierenfilmpje, maar een fragment uit een bloedserieuze aflevering van Planet Earth. Op de beelden zien we hoe een leguaan op de vlucht slaat voor niet een, niet twee, maar talloze slangen. Redt hij het? Ook leuk: Ozzy Man maakt zijn eigen versie van de viral video.

Zie ook:

Mannequin Clinton

Arme Clinton, toen dit filmpje gemaakt wordt, wist ze nog niet dat ze het ging afleggen tegen Trump. Sterker nog, ze riep hiermee de Amerikanen op om te gaan stemmen. Met deze video hebben we twee trends van de afgelopen tijd. Niet alleen de Amerikaanse verkiezingen, maar ook de Mannequin Challenge.

Metallic(a) Laura

Populair vlogster Laura Ponticorvo heeft een geheel nieuwe doelgroep naar YouTube-kanaal weten te trekken. Ze was al niet populair bij Metal-fans, maar met deze video heeft ze het echt verbruid. Ze prijst een shirt aan waar Metallica op staat, maar gaat totaal voorbij aan de naam van de band. Waardoor wij denken: zou ze ze überhaupt kennen?

Lees verder