Viral vrijdag: de 3 vetste video's van de week

Veronica Superguide logo
Viral vrijdag: de 3 vetste video's van de week

Viral vrijdag: de 3 vetste video's van de week

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het weekend is bijna begonnen. Om het extra goed in te luiden, zetten wij elke vrijdag onze drie favoriete video's van de week op een rijtje.

Hongerige haai

Bovenstaande video is nog niet officieel viral gegaan, maar we hem als zodanig bestempelen is een redelijke 'safe-bet', denken wij. In het filmpje zie je hoe een witte haai een kooi met een duiker aan de kust van het Mexicaanse Guadalupe Island binnendringt. De duiker heeft geluk gehad: de haai nam namelijk eerst een hap tonijn te grazen, waardoor de duiker even uit zijn blikveld verdwenen. Wij blijven na het zien van deze video voorlopig even uit het water.

Stanley de wasbeer

Een iets minder gevaarlijk beest is deze brutale wasbeer. Guy Williams zag het beestje - dat hij Stanley doopte - regelmatig rondhangen bij hem op de campus en besloot hem te filmen. Mooi niet, moet Stanley gedacht hebben. In het filmpje zien we hoe hij wat rondsnuffelt bij Guys telefoon, hem oppikt en er dan als een haas vandoor gaat. Hondsbrutaal, die wasberen van tegenwoordig. 

LuckyTV

En dan een video van Nederlandse makelij, die niet alleen in ons eigen kikkerlandje viral ging, maar ook als een gek werd gedeeld in de VS. Sander van de Pavert gaat met deze LuckyTV de geschiedenisboeken in: hij bracht presidentskandidaten en aartsrivalen Hillary Clinton en Donald Trump nader tot elkaar door het nummer Time Of My Life (uit de film Dirty Dancing) onder beelden van hun debat van afgelopen zondag te zetten. Wij kunnen alleen maar zeggen: petje af!

Lees verder