Vin Diesel in The Last Witch Hunter

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Vin Diesel in The Last Witch Hunter

Vin Diesel: ‘Vervolg The Last Witch Hunter in de maak’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Fans van Vin Diesel hebben dit voorjaar niets te klagen. Morgen verschijnt Bloodshot in de bioscoop (lees hier alles wat je moet weten over deze snoeiharde stripverfilming). En in mei kruipt de actiester opnieuw achter het stuur als Dominic Toretto in Fast & Furious 9. Maar ook daarna hoeft Diesel niet met de duimen te draaien. In een interview met Collider onthult de actiester dat de voorbereidingen voor een vervolg op The Last Witch Hunter in volle gang zijn. “Ik kom net van een meeting met de studio en ze vertelden me dat ze een scriptschrijver hebben ingehuurd om het scenario van The Last Witch Hunter 2 te schrijven”, aldus Diesel.

Geen kaskraker

In deze fantasyfilm uit 2015 speelt Diesel, je raadt het niet, een heksenjager. Wanneer hij een van deze magische creaturen doodt, wordt hij door zijn doelwit vervloekt met het eeuwige leven. Wel zo handig, want 800 jaar later blijkt er in New York nog genoeg werk te verzetten! Hoewel The Last Witch Hunter niet bepaald een kaskraker was, ziet Lionsgate dus nog genoeg brood in een vervolg op deze fantasyfilm.

Fans

En dat is volgens de actieheld vooral te danken aan de fans: “Er komen nog altijd mensen naar me toe die zeggen dat ze The Last Witch Hunter te gek vinden en een vervolg willen zien”, aldus Diesel. Het lijkt erop dat deze fans nu alsnog hun zin krijgen!

Lees verder