Vin Diesel op de première van Avengers: Infinity War

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Vin Diesel op de première van Avengers: Infinity War

Vin Diesel nog steeds geïnteresseerd in MCU-rol

|
|

Laatste update:

Fast & Furious-held Vin Diesel is natuurlijk verantwoordelijk voor Groots stem in het Marvel Cinematic Universe. Toch zit hij al jaren achter een andere superheldenrol aan. En dat ziet 'ie nog steeds zitten!

Honderdduizend keer 'I am Groot' zeggen - steeds op een andere manier - gaat snel vervelen. Vin vindt het dan ook tijd voor nog een Marvel-rol. Eerder ging een gerucht dat hij de Inhuman Black Bolt zou gaan spelen in de aankomende Disney+ serie Ms. Marvel, over de jonge heldin Kamala Khan. Interessant! Vin zit namelijk al jaren achter die rol aan en werd er in het verleden al meerdere keren mee in verband gebracht.

Black Bolt in actie:

Black Bolt

Inhuman Black Bolt kan met zijn stemgeluid haast een hele planeet verwoesten. Het is eigenlijk wel een beetje algemeen bekend dat veel fans én Vin zelf dit altijd als de perfecte rol voor 'm zagen. En dan kunnen we meteen ook die intens slechte Inhumans-serie van een aantal jaar geleden vergeten. Hierin speelde Anson Mount Black Bolt, maar we kunnen ons haast niet voorstellen dat Marvel Studio's nog een keer met die cast in zee wil.

Interesse?

Een journalist (via Comicbookmovie) had het Ms. Marvel-gerucht ook gehoord en vroeg Vin gisteren - tijdens een event voor F9, waar we sinds vandaag een moddervette trailer van hebben - of hij het nog steeds ziet zitten. "It's up to you guys", zei hij, wijzend naar de camera's. Oftewel: hij vertrouw opnieuw op zijn fans om de geruchtenmachine weer lekker op gang te brengen. Vin is enthousiast, nu jullie nog!

Vin Diesel als held

Mocht Vin Diesel na Groot géén MCU-held meer spelen, zie we 'm uiteraard nog altijd graag in de Fast-franchise. Zet Dom in een auto en je hebt een superheld! Daarnaast zien we de acteur volgende maand in Bloodshot. Hierin speelt hij de bovenmenselijke soldaat Ray Garrison. Die is na een experiment zo goed als onverwoestbaar en de beelden zien er nogal intens uit!

Bloodshot draait vanaf 12 maart in de bioscopen!

Lees verder