Vin Diesel in Bloodshot

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Vin Diesel in Bloodshot

Vin Diesel is onverwoestbaar in nieuwe Bloodshot-trailer

|
|

Laatste update:

Na de eerste Bloodshot trailer die in oktober vorig jaar verscheen, komt de studio nu met een nieuwe trailer! We krijgen meer te weten over de rol van de wetenschapper Emil Harting (Guy Pearce). Zo zien we dat dokter Harting een heel leger van bovenmenselijke soldaten als Ray Garrison (Vin Diesel) heeft gemaakt. Hij legt uit dat de nanotechnologie in de bloedbaan van Ray hem sneller en sterker maakt, en hem megasnel herstelt als hij schade oploopt. Dus ja, eigenlijk hoef je alleen te weten dat het een Vin Diesel superheldenfilm is!

Déjà-vu

Wetenschapper Harting redt Ray van zijn dood door hem te injecteren met een ontelbare hoeveelheid mini-robotjes. Zo transformeert Ray in de superheld Bloodshot en lijkt hij nu onaantastbaar met bijzondere krachten. Met Guy Pearce als wetenschapper heeft het verhaal veel weg van Iron Man 3, waar Pearce als Aldrich Killian hulpeloze mensen op wetenschappelijke manier superkrachten geeft. Hopelijk voor Harting loopt het dit keer anders af. De gehele Iron Man-trilogie kijk je terug op Disney+ om je geheugen op te frissen!

Een Bloodshot-universum?

Bloodshot

 zou onderdeel worden van een universum samen met de Harbingers. Helaas zijn de rechten van deze stripboekhelden-verfilming verkocht aan Paramount Pictures, waardoor het onzeker is of Sony de films nog samen kan laten komen. Hoe dan ook, de nieuwe trailer laat zien dat we ons niet zorgen hoeven te maken. Of deze film nou leidt tot een nieuw universum of niet, spectaculair wordt het sowieso! Al is het alleen maar door de supervette actiescènes waar de makers van The Fast and the Furious-films bekend om staan. Krijg je geen genoeg van dit soort bizarre stunts? Kijk nu Hyperdrive op Netflix!

Lees verder