Vin Diesel brengt ode aan Paul Walker bij première Fast & Furious 8

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Vin Diesel brengt ode aan Paul Walker bij première Fast & Furious 8

Vin Diesel brengt ode aan Paul Walker bij première Fast & Furious 8

|
|

Laatste update:

Dit weekend vond de wereldpremière van Fast & Furious 8 plaats in New York. Vin Diesel maakte van de gelegenheid gebruik om zijn vriend Paul Walker te eren.

Pablo

Op het podium van New Yorks Radio City Hall nam Diesel het woord. “Er ging tijdens het maken van deze film geen seconde, minuut of dag voorbij dat we dachten aan onze broer Pablo. Hoe we hem in de film konden betrekken, hoe we hem moest representeren en hoe we iets konden maken waarop hij trots is. Pablo, ik hoop dat je vanavond trots bent.”

Paul Walker

“We willen duidelijk maken dat de laatste film voor Paul was en dat deze van Paul zelf komt. We wilden de beste film ooit maken”, vertelde Ludacris op de rode loper voorafgaand aan de première. Fast-collega Paul Walker overleed in 2013 op 40-jarige leeftijd aan de gevolgen van een auto-ongeluk. Fast & Furious 7 was op dat moment in productie. 

Fast & Furious 8

De leden van het team lijken normale levens te leiden nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn, Brian en Mia met vervroegd pensioen zijn gegaan en de rest van de crew vrijgesproken is. Maar als een mysterieuze vrouw (Charlize Theron) Dom verleidt om terug te keren naar het misdaadleven en hij degenen om zich heen bedriegt, wordt de hechte vriendschap van de groep op de proef gesteld. 

Fast & Furious 8 draait vanaf donderdag in de Nederlandse bioscopen.

Lees verder