Vikings en Outsiders keren terug op FOX

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Vikings en Outsiders keren terug op FOX

Vikings en Outsiders keren terug op FOX

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Liefhebbers van epische dramaseries stemmen hun tv op zondagavond af op FOX. Vanaf 23 april gaan Vikings en Outsiders verder.

Outsiders

Lekker vroeg naar bed aan het eind van je weekend is er niet meer bij. Om 22:00 wordt eerst het tweede seizoen van Outsiders uitgezonden. De serie gaat over de afgezonderde Farrell clan, die ruim 200 jaar geleden een ruig gebied in een berggebied in Noord-Amerika woonde. De clan heeft hun eigen wetten en regels en binnen de groep zien we hoe zich een machtsstrijd afspeelt. Acteur Paul Giamatti is producent van The Outsiders.

Vikings

Nog populairder is de serie Vikings, die je op zondag om 23.00 op FOX ziet. We zijn alweer toe aan het vierde seizoen van het verhaal over Raghar Lothbrok, de eenvoudige boer die betrokken raakt bij de Vikingen en uitgroeit tot een invloedrijk leider. Seizoen 3 eindigde met een veldslag, waarbij de winst voor Koning Ragnar was. In het vervolg gaat het hem wat minder goed af. Hij keert ziek terug naar huis en zijn tegenstanders grijpen hun kans om hem tegen te werken. 

Dus nog even voor de duidelijkheid: op zondag 23 april stem je af op FOX met om 22.00 Outsiders en om 23.00 Vikings. 

Lees verder