'Vier nieuwe vrijgezellen maken Temptation Island onveilig'

Veronica Superguide logo
'Vier nieuwe vrijgezellen maken Temptation Island onveilig'

'Vier nieuwe vrijgezellen maken Temptation Island onveilig'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Er is pas één aflevering van Temptation Island uitgezonden, maar de verleiding lijkt voor sommigen nu al te groot. Dat wordt nog lastiger als er nieuwe gezichten bij komen.

Extra verleidingen

Volgens het Vlaamse tijdschrift Dag Allemaal komen er zowel bij de mannen als de vrouwen twee vrijgezellen bij. Concurrentie voor de andere vrijgezellen en extra verleidingen voor de dames en heren met een relatie dus. De reden dat er later dan de eerste aflevering van Temptation Island nog vrijgezellen bijkomen, zou een tactiek van de programmamakers zijn.

De mannen

Bij Dag Allemaal zijn ze de vier nieuwe deelnemers op het spoor. Een van hen zou Boy de Leede zijn. De gespierde Vlaming deed mee aan het erotische programma Hot Summer, dat gelijkenissen zou vertonen met Temptation Island. De andere mannelijke vrijgezel die aan de groep toegevoegd wordt, zou de mysterieuze Adian Alliti zijn. 

De vrouwen

Van de dames die de groep vrouwelijke vrijgezellen gaan completeren, zijn ze bij Dag Allemaal wat zekerder. Een van hen is eveneens een kandidate van het programma Hot Summer: visagiste Lynn Lybaert. Ze werd gespot op Instagram met de andere ‘verdachte’ de Nederlandse Natasja. Zij zou al bevestigd hebben dat ze meedoet aan Temptation Island 2017 en onderstaande post roept natuurlijk ook vermoedens op. 

Lees verder